Omgeving

Voor de natuurliefhebbers is "Het Wellness Huisje” ideaal gelegen. Tussen de bossen en velden zijn er overal bewegwijzerde wandelpaden met prachtige uitzichten en mogelijkheden om te picknicken. Voor de meer sportieven zijn er talloze aangeduide mountainbike paden, maar ook met een racefiets kan men de uitdaging aangaan om de Ardense hellingen te beklimmen.

Voor de cultuur en geschiedenis amateurs zijn er in de streek heel wat musea van de tweede wereldoorlog te bezoeken, maar ook micro brouwerijen, kaasmakerijen en dergelijke kunnen bezocht worden. Rendeux, Hotton, Marche-en-Famenne, Erezée, La Roche-en-Ardenne ... buurgemeenten die een bezoekje waard zijn. Wat de weersvoorspellingen ook zijn, er is altijd meer dan genoeg te doen om de dag reuze leuk door te brengen. Bij uw terugkeer zijn er natuurlijk altijd de super aantrekkelijke ontspanningsfaciliteiten die op u wachten. In alle intimiteit genieten van wat "Het Wellness Huisje" te bieden heeft.... een unieke belevenis !

Ontdekkingsmogelijkheden in de buurt:

  • Het arboretum Lenoir: het hart van de dendrology (boomkunde) met een ongelooflijke variatie aan bomen en struiken, waarbij enkele zeer oude en zeldzame soorten.
  • Een picknick aan de oevers van de Ourhte op 2 km van Het Wellness Huisje
  • De grotten van Hotton
  • Het middeleeuwse stadje La Roche-en-Ardenne, één van de mooiste stadjes van de streek met zijn ruïnes van het middeleeuwse kasteel en zijn leuke wandel/winkelstraatjes, restaurants en terrasjes. En zeker niet te vergeten, het museum van de slag om de Ardennen.
  • Het kleinste stadje ter wereld « Durbuy » op een kleine 20 km
  • En nog oneindig veel meer…

De kaart bekijken
Klik op "Kaart tonen" om het privacybeleid van Google te accepteren en de kaart te bekijken.